Ατομική ευθύνη #1

Σε ποιά μυστική σύσκεψη ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε την ...

Το είδαμε και αυτό, ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα και την έβαλε στον 10ετή εφιάλτη των μνημονίων κάνει τηλεδιασκέψεις με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων και των ευρύτερων ζητημάτων που απασχολούν τους δήμους του νομού Αχαΐας. Διαβάζουμε ότι ψάχνει για πιθανούς τρόπους συνεργασίας, για την από κοινού εξεύρεση και διεκδίκηση λύσεων.

Μάλιστα μας ενημερώνει και με μια λίστα προβλημάτων που χρονίζουν. Προβλήματα όμως που θα μπορούσαν να είναι λυμένα εδώ και χρόνια εάν υπήρχε η πολιτική βούληση.
(Μιλάω για την προ μνημονίων εποχή).Για τα προβλήματα και τις παθογένειες που σε πολλές περιπτώσεις μας συνοδεύουν επί πολλά χρόνια. οι ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά όλους τους διαχειριστές της εξουσίας τα τελευταία 30 χρόνια (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) και ειδικότερα την τελευταία δεκαετία λόγο μνημονίων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ).

Μην ξεχνάμε και την Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τον κ Παπανδρέου, που είχε την εντολή να εφαρμόσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις , όπως μας ενημέρωναν οFinancial Times.

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο κάποιος να τον ενημερώσει ότι είχε την ευκαιρία να κάνει πράξει αυτά που λέει για τον ν. Αχαΐας αλλά δεν το έκανε.

Προφανώς δεν έχει ακούσει για την “Ατομική Ευθύνη”

Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει…..

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *