Στα απόνερα της Δ.Ε.Θ.

Μέσα σε όλη την ωραία ατμόσφαιρα των απόνερων της Δ.Ε.Θ είχαμε και την αύξηση των επιτοκίων από την Ε.Κ.Τ. Αυτή η αύξηση είναι ένα πραγματικό πλήγμα για τα Ελληνικά νοικοκυριά (και ανάσα για τις τράπεζες) τα οποία καλούνται να βγάλουν για άλλη μια φορά το φίδι από την τρύπα τουλάχιστον μέχρι το 2024. Έχοντας μπροστά τους μεγάλες μειώσεις του εισοδήματος τους από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, τα πανάκριβα καύσιμα και τα ακόμη ακριβότερα τρόφιμα στα ράφια των super market.

Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που λειτουργεί μόνο για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων ρίχνοντας στο καναβάτσο την Ελληνική κοινωνία. Κόβοντας συνέχεια λεφτά από το «λεφτόδεντρο» που απ’ ότι φένετε (για όσους δεν το έχουν καταλάβει) είναι ο Ελληνικός λαός και πριμοδοτώντας τους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες απροκάλυπτα κοροϊδεύοντας μάλιστα ότι δίνει και αυξήσεις (τις τρώει ο πληθωρισμός)  

Τα νοικοκυριά από την άλλη μετά από την 12ετή λαίλαπα των μνημονίων παρακολουθούν αμήχανα και προδομένα πλέον από τους πολιτικούς χώρους που εμπιστεύτηκαν τις τύχες τους ( βλέπε: ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ,ΠΟΤΑΜΙ) χωρίς αντίδραση το πλιάτσικο να εξελίσσετε μπροστά τους. Πρόσφατο παράδειγμα το μνημόνιο συνεργασίας (MoU) με το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο που θα ορίζει που θα  κατευθυνθεί ο πακτωλός των δισ. ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.  

 Kαι ταυτόχρονα η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που έχει να πει στον Ελληνικό λαό είναι για τις υποκλοπές  ενώ καμία κουβέντα δε κάνει για το ΦΠΑ στα καύσιμα και στα βασικά αγαθά που με ιδιαίτερη ζέση θέσπισαν και συντήρησαν αφήνοντας μαξιλάρι 30 δις στον κ. Μητσοτάκη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *