Συνέντευξη τύπου και ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γ. Βαρουφάκη στα πλαίσια του forum της ΔΕΘ – Helexpo

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20.00 μ.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ.Γ.Βαρουφάκης θα εκφωνήσει ομιλία στους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις της χώρας στα πλαίσια του Thessaloniki Helexpo Forum στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»(αίθουσα 2)

Ο τίτλος της ομιλίας θα είναι «το όραμα του ΜέΡΑ25 για την Ελλάδα του 2025»

Σε μια περίοδο που η οικονομική πανδημία επιταχύνεται με ρυθμούς που μόνο το ΜέΡΑ25 προέβλεψε από τον περασμένο Μάρτιο, ο Γραμματέας του, θα αναλύσει την δυναμική της κρίσης, θα σχολιάσει τις κυβερνητικές επιλογές (πχ Έκθεση Ομάδας Πισσαρίδη) και θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πρόταση του ΜέΡΑ25 για την προστασία και την βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνικής οικονομίας, αποδεικνύοντας ότι οι τοξικές πολιτικές της παρούσας κυβέρνησης, δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει άλλη οδός, προς όφελος των πολλών και όχι της ολιγαρχίας, προς όφελος των επόμενων γενεών και όχι εις βάρος τους, προς όφελος της χώρας κι όχι των αρπακτικών που τη λυμαίνονται.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13.00 μ.μστο κτίριο «Νικόλαος Γερμανός»(αίθουσα Α) στα πλαίσια του forum της ΔΕΘ- HELEXPO ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ.Γιάνης Βαρουφάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *