Μαθητευόμενοι «Μάγοι Φυλής» προσπαθούν να εξευμενίσουν τη «Θεότητα του Τουρισμού»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κάθεται

Aπό τη σημερινή ενημέρωση των κυρίων Κικίλια και Σκέρτσου, αυτό που καταλάβαμε είναι ότι τα δύο κυβερνητικά στελέχη πιστεύουν ακράδαντα ότι ο κορωνοϊός είναι ευεπίφορος στην κυβερνητική προπαγάνδα, και θα διαλέξει να εξαφανιστεί μόνος του για να μην τη διαψεύσει.

Δε μπορούμε να φανταστούμε άλλο λόγο για τον οποίο μια κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης αδυνατεί ακόμα και τώρα να σταθεί στο ύψος της περίστασης, και επιλέγει να καταφύγει εκ νέου στο ασφαλές κουκούλι της ωραιοποίησης της πραγματικότητας:

Ένα ροζ συννεφάκι όπου οι εμβολιασμοί πολλαπλασιάζονται μέσω δημιουργικής αριθμητικής που ανακατεύει αυτούς που γίνανε, αυτούς που προγραμματίζονται να γίνουν κάποτε, και αυτούς που ίσως κάπου κάποτε γίνουν.

Όπου το ίδιο σύστημα ελέγχου των επισκεπτών από το εξωτερικό, αυτό χάρη στο οποίο μια χώρα με μηδενισμένα κρούσματα έφτασε να θρηνεί εκατοντάδες θύματα τη μέρα, βαφτίζεται αποτελεσματικό.

Όπου αμφιλεγόμενες ιδέες όπως τα «εμβολιαστικά διαβατήρια» βαφτίζονται με το γνωστό οργουελικό τρόπο «καταπληκτικές ιδέες του Ηγέτη που υιοθέτησε ευγνωμονούσα Όλη η Ανθρωπότητα».

Όπου παρ’ όλη την καθημερινή παράθεση μακάβριων στατιστικών, «η επιδημία φτάνει στο τέλος της», όπως με όλη την επιστημοσύνη (και αποτελεσματικότητα) Μάγου Φυλής διατρανώνει η κυβέρνηση, ελπίζοντας οι Θεοί του Τουρισμού να βρέξουν δολλάρια, και ο Κορωνοϊός να ξεγελαστεί και να εξαφανιστεί «με εντολή Μητσοτάκη».

Η μόνη σταθερά της κυβέρνησης είναι αυτή του Παράλογου Αυταρχισμού, όπου οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται ευγνώμονες για την παράταση του προαυλισμού τους μέχρι τις 12.30  το βράδυ, αλλά προς θεού μη μας περάσει καν απ΄ το μυαλό ότι θα παρθούν πίσω τα όποα μέτρα μηδενικής υγειονομικής αλλά υψηλής χωροφυλακίστικης αξίας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *